Ik voel het in jou aanblik
en hoe je naar me lacht.
Maar zie jij ook in mijn ogen,
hoeveel ik naar jou smacht?
Heb jij wel in de gaten
hoeveel ik van je hou?
Dat ik je nooit zal verlaten
en hoeveel ik jou vertrouw?
Je moet me echt geloven
als ik tegen je zeg
dat mijn liefdesvuur nooit zal doven
ookal ben je 11 maanden weg
Wees maar niet bang
je kunt er echt op vertrouwen
dat ik in die 11 maanden lang
echt niet van iemand anders ga houden.
Want ik wil je echt nooit meer kwijt
Ik wil jou als mijn vriendje,
tot in de eeuwigheid.