Laat me 15 seconden in je ogen kijken,
dan pas zal blijken,
wat ik voor je voel
als je begrijpt wat ik bedoel...
Laat me 15 seconden kijken naar je lach,
en ik geef je een warm gevoel,
omdat ik je zo graag mag
als je begrijpt wat ik bedoel...
Laat me 15 seconden dromen over jou,
en ik blijf je altijd trouw,
met jou in mijn leven als doel
als je begrijpt wat ik bedoel...
Laat je lippen 15 seconden op de mijne,
en ik laat je nooit meer los,
anders zou ik wegkwijnen,
omdat ik zoveel voor je voel
Begrijp je nu wat ik bedoel?