het gaat maar niet over
het houden van jou
dat blije gevoel
wat ik door jou verover
stapel zijn op deze lieve vrouw
dat is zo'n heerlijk gevoel
zij is voor mij zo'n lieve vriendin
snap je wat ik bedoel?
met haar hier wonen
is alles wat ik wil
en het gaat maar niet over
want onze liefde is nog maar zo pril
ik ken haar nu twee jaar
mijn lieve lief
warm gevoel wat ik ervaar
mijn lieve hartedief