De eerste kus, is de beste
Je voelt een tinteling en die blijft
Wanneer je iemand anders leuk vind, heb je weer bij de eerste kus die tinteling
Toch weet je dat je bij degene blijft van wie je houdt
Ook al krijg je bij andere ook die tinteling
Maar wat is je keuze?
Houden van of genieten van die tinteling?
ik kies houden van..want jij bent alles voor mij, en zonder jou kan ik niet meer(L)