Jij leest nu mijn gedicht en ik ben benieuwd wat je had verwacht,
als ik nu een grapje maak weet ik dat je misschien lacht.
maar de titel schept vaak een verwachting, die bij jezelf een beeld creert,
Maar zoals je ziet het valt vaak tegen, maar je hebt tenminste wat geleerd.
Dus denk nog maar eens na, toen je de titel las,
het gedicht dat je nu leest is dat gedene die het was,
ik hoop dat bij al mijn andere gedichten die je leest,
je gewoon begint met lezen en niet voor de inhoud vreest.
groetjes VinCent
*_*