Soms heb ik de gedachte,
Dat je mij vergeten bent.
Hoe wij samen lachtte,
Samen in de tent.
Die mooie vakantie daar,
Ik mis jou man!
Ik voel me raar,
Want ik besef nu pas dat ik niet zonder je kan.
Die mooie week,
Wij samen voor altijd.
Dat ene uur dat we alleen waren wat maar zo kort leek.
En nu heb ik spijt.
Spijt dat jij al een vriendin had,
Spijt van verdriet.
Hoe wist ik dat,
Jij haar daarna in de steek liet.
Na die ene week,
Had jij het uitgemaakt met haar.
Omdat jij teveel naar mij omkeek,
Maar ik ben hier en jij daar.
Jij woont daar aan de andere kant van hier,
Dat doet zo'n pijn.
Ik voel me als een onmachtig kleine mier,
En die voelt zich niet fijn.
Ik voel me stom,
Omdat jij niet bij mij bent.
In mn maag zit een bom,
Die jou herkent.
Die jou herkent als een jongen zo bijzonder,
Zo liefdevol en betroostent.
Maar mijn hartje gaat ten onder,
Want jij was zo liefkozend.
Liefs...=(