Je mag dan wel mijn zus zijn
Je mag dan wel mijn zus zijn,
Maar waarom doe je me dan altijd pijn.
Ik zie je gelukkig niet veel,
we bellen nooit en doen ook niet aan e-mail.
Je laat altijd weten dat je beter bent,
man hou je bek je hebt niet eens een vent.
Je mag dan wel mijn zus zijn,
maar leven zonder jouw is net zo fijn.
Je bent nog erger geworden dan je al was,
jij altijd met je geld en je bontjas.
Je denkt dat ik trots op jouw ben,
mijn vrienden weten niet eens dat jij er bent.
Je mag dan wel mijn zus zijn,
maar die aardigheid van jouw is alleen maar schijn.
Daar komt iedereen snel genoeg achter,
alle mannen zijn erook al achter.
Je mag dan wel zo mooi zijn,
maar van binnen ben je een zwijn.
Tjah familie kies je ook niet uit.....
winan