lopend leven
ik ben niet bang
althans, niet voor de dood
degene die zijn dood vreest,
zal nooit echt leven
ik liep altijd sneller
maar ik weet dat ik nu niet meer lopen kan
ik ben gaan zitten
ik kon niet meer lopen,
dus heb ik gekeken
gekeken hoe ik langzaam werd ingehaald
ik liep altijd sneller
maar ik weet nu dat ik niet meer lopen kan
ik ben niet bang
althans, niet voor de dood
ik werd ingehaald,
die ezel leert het vast nooit
ik liep altijd sneller
maar ik weet dat ik nu niet meer lopen kan
ik ben weer gaan leven
ik maak me niet meer druk
degene die zijn dood vreest,
zal nooit echt leven