Risicovol
maar niet krachteloos
vliegeren we tegen het tij in
op afstand van een in het verleden
oude droom
op vleugels van vederlichte perfectie
Het meest verboden geheim vast willen houden
op zoek naar de rand van verzoening
Wij met nu nog geen zorg
naar nieuwe hoogten
Jij en ik
op weg van
en naar
en in de liefde.