Ik haat jou,
ik laat je staan in de kou.
Ga weg ik moet je niet,
pas op want ik schiet.
Sorry van daarnet,
ik vind jou geen slet.
Ik hou van jou,
ik haal je weg uit de kou.
Wat ik wil zeggen,
valt niet uit te leggen.
Want ik haat jou,
ik hou van jou.