»’t Is een hel..«
De gevoelens
Zijn niet te beschrijven
De woorden
Schieten steeds te kort
De vraag
Zal het altijd zo blijven?
Een antwoord
Waarmee niets beter wordt
Het eten
Dat ik uit mijn leven verban
Het ideaalbeeld
Dat ik probeer te bereiken
Het gewicht
Dat altijd nog wat lager kan
De mensen
Waarmee ik me blijf verglijken
Het denken
Dat altijd over calorieën gaat
Het leven
Dat niet meer naar mij lacht
Het spiegelbeeld
Dat ik nog het meeste haat
De hel van anorexia
Heeft mij in haar macht
©Kirr, 16-06-07, 22:16