Zo staat de aarde stil en schrijven
wij rondjes om niets dat meer is
dan wij spellen kunnen, want
niemand kan wat U kunt doen
overal rennen voeten en moeten
monden zweten voor dat wat
gezegd mag worden; we blijven
vechten om de beste hier, maar
vergeten steeds dat die in het hart
van een ieder spreekt,
in volmaakte rust.