Je hoefde niet te liegen,
of me te manipuleren.
Het was echt helemaal niet nodig
om die spelletjes van je te spelen.
Heel even was ik er bijna ingetrapt;
heel even heeft het gewerkt.
Maar uiteindelijk heb je me alleen maar
verder van je afgeduwd.
Je heb je kans verkeken
en nu moet je me laten gaan.
Want na alles wat je hebt gedaan,
kan ik geen woord meer van je geloven.
En vertel me nu eens
hoe je je voelt
en hoeveel pijn het je doet
om nu pas te beseffen
all you had to do is ask.