Gewoon omdat ik van je hou,
gewoon omdat ik je steeds meer vertrouw.
gewoon omdat ik weet dat de tijd komen gaat..
dat je me voorgoed verlaat.
het liefst zou ik willen dat je voorgoed bleef.
gewoon omdat ik weet dat ik anders in het verleden leef.
Alleen maar denken aan toen
gewoon omdat ik weet dat de tijd is gekomen,
dat jij een eind gaat maken aan mijn dromen..
We zeggen elkaar te zullen blijven zien,
maar dat is denk ik niet wat ik verdien..
ik heb altijd gezegd dat het niet erg is als je gaat,,
maar ik ben als de dood dat je mij voorgoed verlaat.
ik moet er gewoon niet aan denken..
Maar de dagen worden korter..
de nachten duren lang.
misschien dat je nu echt gaat..
en mij voorgoed verlaat,
--
buusje