Wat ik voel?
Genaaid, verward, bedrogen
volledig leeggezogen
Aan de kant gezet als een zak vol vuil
En nog denk je dat ik me aanstel als ik er om huil
Het kan je niet schelen wat ik voel
Je schoof mij opzij voor het bereiken van je doel
Je kans afgewacht,
je voordeel zorgvuldig afgewogen
Mij al die maanden voorgelogen
Ik wil niet meer weten wat je doet
al die keren dat je haar ontmoet
Ik vind het best dat jullie om elkaar geven
maar gun mij ook een eigen leven
Je hebt je keus gemaakt er valt niks meer te kiezen
dus neem dan genoegen met mij verliezen.