Na negen maanden
in mama's buik
nam je een wijs besluit
je wou eruit
je bent nog zo klein
maar weet dat je ouders
met je komst heel gelukkig zijn
want wie had ooit gedacht
dat je zo mooi zou zijn
slaap nu maar zacht
papa Olivier en mama Ilse
staan altijd voor jou op wacht