me masker moet er weer even op
wil/kan even niet meer uiten
want ik ga zo kapot
vind het zo moeilijk om te veranderen
het gaat elke stapje weer beter
maar ook elke keer is er een stapje terug
de hele verwerking gaat zo stug
ik ben zo moe
het lijkt net of ik niks goeds doe
alle veranderingen telkens weer
elke woord doet me zeer
ik raak hier zo kapot van
net of ik niks goeds kan
me hart doet zeer
zet me masker op nu weer
ik belast niemand ermee
ik neem niemand hierin mee
ik kan het niet maken
ze zullen mijn hart te vaak raken
me masker moet weer op
want ik ga echt helemaal kapot