Ik sta op
Hoofd omhoog
Schouders rug recht
Kijk om me heen
Met ogen die kunnen zien
Die het moois weer zien
Dat al die tijd verdwenen was
Onverschrokken de wereld in
Zoals ik ooit ter wereld kwam
Opnieuw werd ik geboren
Ik sta op
Kijk omhoog naar jou
Glimlach
Er rolt een traan over mijn wang
Jij glimlacht terug
Terwijl ook over jouw wang
Een nat spoor loopt
Samen staan we sterk
Hand in hand
Nooit laat ik je gaan
Jij, die me opnieuw geboren liet worden
Geloof je me als ik zeg
Ook jouw ogen zullen zich
Ooit weer herinneren
Hoe ze moeten zien
Al het moois op deze wereld
Jij, die mijn geboorte niet zag
Ik hou van je! Snap je dat?
Ik zeg het nooit
Maar je moet het weten
Je moet het snappen
JIJ, mijn heldin!