Nog nooit heb ik je zo gezocht
als toen ik op zoek was
naar jou
Op het strand heb ik je
gezocht en in de duinen
de wind speelde met mijn
haar net zo wild en teder als jij
altijd doet
In de wei zocht ik ik
zag nog een vlinder
vliegen ik dacht wel dat jij daar zou
zijn jij fladdert ook altijd zo vrolijk
rond in mijn buik
In het bos zochtcik nog ik zag
een uil vliegen en was er zeker
van dat jij daar ook moest zijn zo wijs
en rustig als die uil ben jij ook
Ik de tuin zocht ik het
zonnetje scheen 2 vogeltjes in de boom
tsjielpten en kwetterde zo lief naar elkaar ik vroeg
nog of ze je hadden gezien zo
lief als die vogeltjes ben jij ook maar ik
kreeg geen antwoord ze tsjielpten alleen
maar verliefd verder
in de stad heb ik gezocht maar nee
alles wat ik zag was een propje papier eenzaam
en verlaten hee dacht ik dat lijk ik wel
In de wolken was je ook niet
ik heb daar nog gezocht jij kijkt altijd zo
dromerig met die prachtige ogen van je
Nergens kon ik je vinden, totdat
oh, daar was je, in mijn hart