alles is hier
mijn vrienden en familie
ze weten niet dat ik wegga
maar ik moet
ik wou dat mijn tijd nog langer duurde
maar helaas
het is over..
ooit misschien,
zal ik terugkomen
om te zien wat ik heb aangericht
ik ben verdrietig,
want ik wil het niet
maar het moet
het spijt me,
en ik zeg het met tranen in de ogen:
vergeet mij alsjeblieft niet
vergeet mijn liefde niet
die ik heb geschonken
zoals ik jullie ook nooit zal vergeten
jullie hebben me opgevoed
grootgebracht
maar ik moet verder,
op eigen kracht