Liefde,
wie verzint nu zoiets
zochten we een nieuw woord
is het zichtbaar of kan je het ruiken
voorlopig vermoedt ik niets
Is het wat ik zie of voel
is het de optrekkende mist
waardoor ik mijn ogen open
heeft het wel een doel
geeft het kleur aan mij
of laat het mij leven
is het wat ik zie ...of zag
maakt het mij wel echt blij
is het voor mij alleen
of voor iedereen
kom ik hierdoor tot leven
of is mijn toekomst ... geen
weet niet ... het doel
vind het woord wel mooi
als het nu ook doet zoals het klinkt
dan is het liefde wat ik voel
LYF