Veranderen
Ach soms loopt het anders
Niet alles gaat zoals verwacht
Iets doet ons veranderen
Toch is het niet wat je dacht
Ach we zijn niet als anderen
Leven doet soms pijn
Ook en vooral als je er niet op ben bedacht
Voorkom leed en het chagrijn
En doe het anders dan verwacht
Samen met wilskracht en minder pijn
Feestelijk is wat anders
Och je maakt ervan wat je kan
Raar als we worden als anderen
Echt je moet uit die ban
Vooral als het gaat veranderen
En dat doet best zeer ... man
Riemen heb je om te roeien
Gebruik ze dan
LYF