er zijn veel fouten die ik in het leven heb gemaakt
niet iedereen is perfect
niet iedereen is volmaakt
ik zou de de tijd willen terug draaien
en alles goed willen maken
maar dat is niet te doen
zoveel fouten
is alles nog goed te maken?
zou ik mijn eigen hart weer kunnen maken..?
ik wil niet in de steek worden gelaten
ik wil niet dat de mensen me haten
ik haat het om fouten te maken
mensen moeten zien wie ik echt ben
steeds als ik weer een fout maak,
ga ik me anders gedragen
dan ga ik dingen doen die niet kunnen
doe niet veel meer met vrienden
wil alleen zijn
dan ga ik mijn fouten uit de weg
ik word er gek van die dingen
bij alles wat ik vertel
en bij alles wat ik zeg
ik wil gewoon laten zien wie ik ben
en mijn fouten vergeten
ik wil gewoon een normaal rustig leven