Laat maar, het is nu niet meer nodig
ik heb op jou te lang gewacht
Je maakt je voor mij zo overbodig
ik huil nu niet meer iedere nacht
Laat maar, je hebt me nimmer kunnen troosten
je ging aan mijn gewonde ziel voorbij
Mijn tranen en pijnen waren de 'grootsten'
wat jij verwaarloosde, wilde jij niet zien in mij
Laat maar ik heb mijn strijd nu wel gestreden
hoewel ik jou armen toch zo mis
Ik voel me onzeker en ontevreden
besefte je maar wat een nasleep dit is
Laat maar ik voel me nu niet meer belangrijk
misschien hou ik van je, maar weet dat ik niks aan je heb
Ik zie je nu heel anders als ik zo eens naar je kijk
mijn moeder, jij zit gevangen in je eigen web
Laat maar, het is nu niet meer nodig
ik heb op jou maar al te lang gewacht
Mijn liefde is jou overbodig
ik zal niet huilen deze nacht
Laat maar, het is nu niet meer nodig
Ik leef mijn leven wel alleen....