mijn hart zegt wordt binnenhuisarchitect
mijn gevoel zegt wordt kapster
maar mijn moeder zegt wordt dichtster
en me vader weer wordt rijk.
ik wil alles worden
alles vind ik leuk
hoe moet ik nou kiezen?
kiezen tussen alles
hoe kan ik kiezen,
krijg ik er geen spijt van
waarom deze keuze
waarom niet alles in 1
kleuterjuf vind ik ook weer leuk
of iets met mode
alles is leuk,
alleen spijt waar krijg ik dat van?
Van Tekenaar naar kapster
Van jufvrouw tot Mode chick
Van arm naar Rijk
Van ongelukkig naar Gelukkig