ik maak me gek aan ideeen
ideeen die niet contacteerbaar zijn
Ik maak me gek aan een gevoel
Een gevoel dat ik niet kan uitdrukken
aan een wereld dat ik het niet kan laten zien
Ik maak me gek
help me,vanbinnen wordt ik gek
het is alsof de duivel
met mijn gevoel en emoties speelt
Ik liet me in een onbekende wereld binnen
in wat ik mezelf niet kan overwinnen
voor kwaad om te zijn
help me
Ik maak me gek