Sommige dagen is het zonnig
en voel ik mij gelukkig
toch ben ik voorzichtig
want er kan altijd een storm op komst zijn
Dan ineens gaat de wind blazen
en zoek ik een veilige plek
hopend dat de storm over is gewaait
en niemand is mee genomen waar van ik hou
Soms zou ik willen dat ik het weer zou kunnen bepalen
niet meer voorzichtig zijn
genieten van het weer wat er is
en dan besef ik weer opnieuw
Het weer is altijd onvoorspelbaar
net als jij
iemand die voor mij klaar zou moeten staan
als ik het nodig heb in slechte en goede tijden
En dan begrijp ik het ineens
ik ben maar een kleine schaduw
die er is als de zon schijnt
en een grote oude boom
die heen en weer waait als de storm opstrekt
Wanneer zou het weer niet meer onvoorspelbaar zijn?