Kom dichterbij
ik wil je voelen
nog even met mijn vingers
door je haren woelen
Wordt even 'een' met mijn gedachten, help mij
dit leed te verzachten
Laat mij nog even bij je horen
laat mij even vergeten wat ik ben verloren
Laat mij nog even dromen, over de zoete herinneringen
die voorbij mijn netvlies komen
Loop nu maar door,
laat me gaan
Ik zal voor jou niet meer bestaan.