Eindelijk zuchtte Mozes tot God,
We zijn klaar tot en met het laatste gebod.
Inderdaad, maar nu het volgende probleem,
Waar gaan we met die regels heen?
We kunnen hier of daar wel beginnen,
Maar of we daar veel zieltjes mee winnen?
Mijn zoon stuur ik wel overzee,
Die hoeft niet eens een zeilboot mee.
En Judas kan dan over land,
Zo krijgen we het volk op onze hand.
Nou dat hebben ze geweten,
Die twee voelden zich achteraf bescheten!
Jesus kwam nooit aan,
Hij werd opgegeven als verdronken.
Waarschijnlijk was hij,
Door de gaten in zijn voeten gezonken.
Toen Judas klaar was met zijn werk,
Hield geen zich aan de regels.
Judas vond ze namelijk veel te saai,
En verzon er tien voor vlegels.
Tot in de tijd van nu, kan God nog niet bevatten,
Hoe Judas er toch bijkwam, zijn werk van hem te jatten!