verslaafd zijn is niet leuk,
maar verslaving is ook leuk
je kunt niet meer zonder,
het is absoluut een wonder.
met deze verslaving kan niemand leven,
zodra je stop ben je dood.
deze verslaving heb je met één zucht,
welke verslaving ik bedoel dat is lucht.