Dacht ik het niet?
Jij bent al net zo eng, zo hypo en criet.
Waar de wereld geregeert wordt door melaatsen
ben ik een van de laatsten
en vast de enige of de echte
die jou werkelijk doorziet,
Jij bent zo hypo en criet.
De wereld vergaat,
maar onkruid helaas niet..
slechte actrice en nog zo veel meer
ik ben niet je meerdere, maar kijk toch op je neer
niemand die het ziet
enkel hij, de hypo en criet.