Een saillant detail:
de dagen worden langer!
waarin ik kijken kan
naar waar ik zo naar verlang
De langverwachte opwinding
die de winter onderdrukte
laat mij nu weer voelen
tijdens mijn wieckse witte
B(l)oesem, nieuwe scheuten
geven mij extra zin
in de zomer die gaat komen
over een week of twee.