Ik gun het jou,
als de stralen van de zon..
Ik zou je alle geluk geven,als ik dat kon.
ga voor je door het vuur,
voor jou is geen prijs te duur.
Ik zou alle regendruppels voor je willen vangen..
en je hart met alleen liefde willen behangen
Ik gun het jou..
als de douw in de morgen..
waken over al je pijn en zorgen..
jou alles gunnen is de wens..
want je bent een bijzonder mens
buusje