Ik begrijp het niet
Ik kan het maar niet begrijpen
Ik snap het niet
Ik kan het maar niet snappen
Waarom gebeuren er van die dingen
Zoals dood, verlies, of ziek
Waarom voelt het zo raar vanbinnen?
Dingen die er niet thuis horen?
Ik ben steeds aan het malen
Over wat ik nu moet doen
Waarom kan ik het niet loslaten
Zoals het hoort?
Steeds zie ik je weer voor me
Die vrolijkert die je was
Ik snap het gewoon niet
Dat het geen rust heeft
En toch daagt het nog steeds niet
Dat jij er niet meer bent
Het is alsof ik je zo tegen kan komen
Op straat!
Ik moet het verwerken
Maar het lukt me maar niet
Het blijft spoken in mijn hoofd
WAAROM LUKT HET NOU NIET???
*,,Hanneke,,*