een hart.
een hart met veel verdriet en pijn,
een hart ontroostbaar en zo klein,
een ziel die niet gelukkig kan zijn,
een vrouw die niet meer kan vertrouwen,
een vrouw die geen liefde en vriendschap op kan bouwen,
maar toch de hoop op een dag ,
geluk en vertrouwen weer terug zal komen.