Het houd allemaal maar niet op,
de dagelijkse sleur op het werk.
Nee dit is geen leuke mop,
zoals de schijnheiligheid van de kerk.
Ik blijf dromen van een betere wereld,
dat zal niemand kapot krijgen.
Maar door middel van dat klote geld,
blijven landen elkaar bedreigen.
Ook al zit ik rustig op mijn balkon,
er is altijd wel een oorlog aan de gang.
Zoals bijvoorbeeld ergens in de Balkan,
en dat maakt mijn naiƫve hart bang.
En iedereen wilt vrede op aarde,
maar de economie blijft beter worden.
De euro stijgt steeds in waarde,
Niemand leest de stop borden.
Iedereen leeft individueel zonder contact,
maar ik breek eruit, dit is het niet voor mij.
Ik teken niks van de duivel zeker geen contract,
spring weg, vlieg weg, ren weg, vrij!