~*~
Mijn duifje klein maar dapper
jouw vleugeltjes verbrand
Maar wat jij deed was knapper
zo'n vertrouwen in 't leven
het ging boven ons verstand
Geknakt m'n roosje in de knop
maar wat er gebeurde
wat een pijn je ook doorstond
Hoe diep jij vanbinnen treurde
je pept jezelf en ons weer op
Mijn treintje wagonnetje naast mij
jouw rails loopt nu heel anders
De wereld ligt nu open
Reis langs die stationnetjes
en voel je nooit verloren
Ik rij altijd naast je zij
Mijn vlinder in de morgen
m'n straaltje z(O)nneschijn
'k blijf altijd voor je zorgen
Waar je ook mocht gaan
weet ,waar ik ook zal wezen
er voor jou altijd zal zijn.
Mama
~*~