Jeroen Jeroen
je naam tolt drieduizend maal door mijn hoofd
Alsof ik mijn gedachte aan jou met mezelf verloofd
Ik wist niet dat het woord mokka jou ogen omvatte
Voor jou gooi ik mezelf voor miljoenen hongerige ratten
Jeroen Jeroen
geef me een deeltje van jou goede geweten
Ik zou al je gedachten lezen en oppeten
Ik wil graag een liedje voor je zingen of dansen
Voor jou doe ik zelfs het genante klompendansen
O Jeroen jeroen
Ik wil je zien lachen met je kauwgumtandjes
Ik zend je stiekem altijd kleine kushandjes
In mijn hoofd dat wel natuurlijk lieve jeroen
Want mij liefde toegeven?
Ik verf nog liever mijn haar blauw groen