Er hangt een heel raar sfeertje in de buurt, Dat merk je als je door de ramen gluurt. We weten niet hoelang het nog duurt. Er hangt een heel raar sfeertje in de buurt.
Om klokslag 11, alles in rep en roer. Niets ontzien, het scheelt ze echt geen moer. 'k Denk bij mezelf, zeg moet het op die toer? Om klokslag 11, alles in rep en roer.
Vette pech, de boel staat op zijn kop. Voor de financies is dit ook een strop. We hadden brood met dik beleg erop, Vette pech, de boel staat op zijn kop.
Maar heel erg lang doet ons hart niet zeer, Allee kom op, we doen het nog een keer. Door die boetes redden we het toch niet meer, We zetten honderd nieuwe plantjes neer.