je bent mijn vrouw
je geeft mij zoveel liefde
ik hou van jou
domme dingen om ons heen
een ex-man ach
waar moet dat heen?
hij doet maar wat hij niet laten kan
ik krijg zo veel van jou
en lief weet je?
ik hou zo ontzettend veel van jou
wil samen weer met je zwemmen
samen weer naar de dolfijnen
er tussen zwemmen
ja dat was het fijne
wij weten hoe het voelt
en een ieder kan erover denken
maar jij en ik weten hoe het voelt