ik wil niet dat je gaat
ik wil niet dat je ons verlaat
maar ik weet ook dat het moet
en diep in mijn hart voelt het ook wel goed
maar ik zal je zo gaan missen
opa, ik wil niet dat je gaat
ik wil niet dat je ons verlaat
ik hoop dat je het nog even volhoudt
ik wil wel nog afscheid van je nemen
weet dat ik heel veel van je houd
en dat niemand ons dat zal ontnemen
(dit gedicht heb ik geschreven voor de opa van mijn vriend die heel erg ziek is.)