vertrouwen en eerlijkheid.
vertrouwen en eerlijkheid daar heb ik voor gekozen,
dagen van onzekerheid zijn nog steeds niet vervlogen,
ik ga bij ej weg het is beter zo,
ik had het vier jaar geleden moeten doen,
de tijd zal het leren dat ik hier goed aan doe,
al doet het zo verdomde pijn,
als messensteken in mijn hart,
ik hoop dat de pijn voorbij zal zijn,
uit eindelijk heb ik niets aan jou gehad,
ik moet nu positief gaan denken,
maar dat zal me nooit lukken,
ik zal altijd blijven piekeren,
van hoe en waarom,
jij deed wat je wilde,
ik doe wat ik moet doen,
jou vergeten is de beste,
gewoon helemaal geen kontakt meer,
ik koos voor vertrouwen en eerlijkheid,
en jij koos voor je ex waar je mij mee bedroog,
het was zogenaamd over en uit tussen jullie,
maar nu is het over voor mij,
dagen en nachten met tranen,
die gaan nooit voorbij,
de pijn en verdriet zal nooit verdwijnen,
maar ik weet dat ik langzaam,
van pijn en verdriet zal weg kwijnen,
en niemand die het ziet.