Dromen
Langzaam verlaat ik mijn wereld,
Ik zak in de diepte, en droom.
Mooie mensen, mooie dingen.
Ik ben blij met wie ik ben.
Ik leef zonder zorgen,
Ik leef met je mee.
Een kamer vol rood,
Een kamer vol blauw.
Ik wist wat gebeuren zou.
Een arm om me heen…
Maar mensen… ik zag er geen.
Ik zocht je, maar ik vond je niet.
Keek ik verkeerd, keek ik fout?
Moest de peper, en niet de zout?
Maakt niet uit smaakt goed,
Het stelletje is mooi.
Ik denk dat ik alles er in gooi.
Ik vlieg… ik zweef…
En ik beef.
Waar is de grond?
Die waar ik net ook stond.
Ik weet dat ik leef.
Maar niet hier.
Dit is droom nummer 4.
Slapen, gapen,
Verhalen beleven.
Gewoon heel even.