Ik mis je,
maar ben niet de enige
iedereen zoekt je
maar je bent nergens te bekennen.
3 januari liep jij weg,
weg van vrienden en familie
geen contact en niks laten weten
we zitten op een doodspoor
waarom heb je ons dit aangedaan?
je weet dat we om je geven
weglopen uit het tehuis waar je zat
van alles en iedereen?
sommige zeggen dat je in haarlem bent
maar andere weer in Huizen
hoe moet ik nou weten waar jij bent
please bel me
ik geef om jou
net als de rest
ik doe je geen kwaad
net als de rest.
Veel meegemaakt, ik weet het
bij mij kan je altijd terecht
kom alsjeblieft naar huis
we smeken je
We weten je bent niet dood,
de politie zegt dat je in het loverboy gedeelte zit
maar ik denk en hoop van niet,
we zitten op een doodspoor
iemand om je heen,
die om je geeft
dat heb je nodig
weet dat wij er altijd voor je zijn
We smeken je,
kom naar huis
je weet dat ik je mis
Meis we smeken je
** Siinds 03-01-2007 **
** verliet jij Je familie **
** uit naam van al de mensen die om je geven **
** Roxanne kom terug **