Vraag me niet
Vraag me niet waarom ik huil,
Laat me dan gewoon,
Op je schouders uithuilen
Vraag me niet waarom ik val,
Wacht met je armen open,
Om me op te vangen
Vraag me niet waarom ik schrik,
Houd mijn hand vast,
En aai er teder over
Vraag me niet waarom ik van je hou,
Laat me van je houden,
En jij dan ook van mij...