Ineens voelde ik me vandaag weer slecht
ik zat weer vast ik dat bekende gevecht
Vanochtend vroeg ging het echt geel goed
maar nu wat later verlies ik de goede moed
Misschien ben ik zenuwachtig voor morgen
misschien zijn daarvoor al mijn zorgen
want morgen gaat papa trouwen
maar waarom met haar, er zijn toch meer leuke vrouwen
Maar het kan ook zijn omdat het vakantie is
en dat ik al mijn vrienden mis
Ik wil gewoon weer naar school, ookal is dat raar
een 13jarig kind wil toch niet naar school, dan ben je gaar
Maar het kan ook zijn dat ik me weer aanstel
het moet nu maar eens ophouden die stomme rel
Ik mijn geluk valt nu al 8 jaar een heel groot gat
en echt waar, ik ben het nu helemaal zat
Morgen op de trouwdag nog even mijn masker opzetten
en steeds lachen daar moet ik wel opletten
Tegen iedereen zeggen dat ik het heel leuk vind
en in mijn achterhoofd weet ik dat zij niet wint
Dan Maandag weer naar school toe gaan
daar waar ik het nooit goed heb gedaan
Maar wel blij met mijn vrienden geweest
nog even en dan begint opnieuw het grote feest