Achter zachte witte wolken,
in een hemel als satijn..
Leerden wij jou liefde kennen,
nooit,willen we nog zonder jou zijn.
Achter flonkerende sterren,
tussen sterren en planeten..
Kwamen we jou..LUNA /Maan tegen,
en zullen we je nooit vergeten!!
(geschreven voor mijn kleindochter,welke 1.07.2007 1 jaar word.)Luna van harte