als de nacht valt
en de dag eindelijk slaapt
komen dromen tot leven
waar niemand over waakt
als de nacht valt
komen tranen fluisterend
zachtjes als een bries
tussen de sterren door
laat me weten als
of vertel het me zodra
geef mij een seintje wanneer
en wacht dan niet langer meer