ze zit in een rolstoel
wat zoek je bij zo iemand?
je bent op weg naar problemen
wat mankeert er met je verstand?
discoteken kun je nu wel vergeten
en wij gaan niet ergens anders heen
je moet nu kiezen tussen haar of wij
makker anders sta je vanaf nu alleen
ik help je wel iets veel beters te vinden
luister je moet haar nu toch echt laten gaan
ik regel voor jou wel een fantastische avond
ach deze had toch al geen poot om op te staan