Ik heb reeds 2 Gedichten, staan op deze site,
Maar tot op heden hebben ze nergens toe geleid.
Ik liet spreken, mijn Hart, en mijn Gevoel,
Met uiteindelijk maar een doel,
Ik wou jou zeggen dat ik vreselijk veel voor je voel.
Op Valentijnsdag stond ik al vroeg op,
Om te wachten op jou,
En stond ik te bibberen, omdat ik Barsten van de kou,
Daar stond ik dan met mijn Cadeau,
En mijn Gedichten,
Hopend dat je eindelijk voor mij zou Zwichten,
Dat je begrijpen zou, Hoeveel ik wel niet van je Hou.
Toen zag ik je eindelijk komen,
De vrouw van mijn dromen,
De vrouw waarvan ik niet meer kan slapen,
Was nu zo koel, het leek wel alsof ze me haten.
Mijn Gedichten nam je aan,
Maar toen je wegreed in je auto,
Bleef ik achter,om in de kou te blijven staan.
Misschien ben je er nog niet aan toe?
Of ben je verlegen, Maar zeg het me dan Aub,
Want zo kan ik er niet lang meer tegen.
Ik weet zeker dat je ook geeft om mij,
Maar je zegt het niet,
Dat maakt me onzeker, dat doet Verdriet.
Ik zal nog even wachten, Dromend,
Met jou in mijn Gedachten!
Ik heb alles voor jou gedaan,
Maar dan zal ik je toch moeten laten gaan,
De vrouw die zo Lief naar mij Lachten,
En die alles is voor mij!
Ik hoop dat je Gelukkig wordt, met of zonder mij,
Want dat is het enigste wat mijn pijn kan Verzachten,
Dat is mij alles waard, Dan wil ik achter blijven,
En nog lang blijven staan in de kou,
Als ik maar weet dat jij Geluk Vergaard !!!
Maar er blijft altijd een plaatsje in mijn Hart voor je Vrij,
Want echt waar, Ik hou van jou Marij !!!